Antena 3 CNN Externe Fost comandant în Marina SUA: ''Dacă îţi e frică de domnul Putin, eu aş fi foarte îngrijorat de domnul Trump''

Fost comandant în Marina SUA: ''Dacă îţi e frică de domnul Putin, eu aş fi foarte îngrijorat de domnul Trump''

Fost comandant în Marina SUA: ''Dacă îţi e frică de domnul Putin, eu aş fi foarte îngrijorat de domnul Trump''
Sursa foto: foto: Agerpres
11 Noi 2016   •   19:45

Harlan Ullman, fost comandant în cadrul marinei americane, spune că Europa trebuie să-şi schimbe strategia dacă mai vrea sprijinul Americii, mai ales în contextul alegerii lui Donald Trump în funcţia de preşedinte, potrivit digi24.ro.

„Dacă îţi e frică de domnul Putin, eu aş fi foarte îngrijorat de domnul Trump. Daţi-mi voie să vă spun ce o să se întâmple în iunie sau iulie. Congresul Statelor Unite îşi va da seama că din cele patru batalione mobilizate în Europa, niciunul nu e din Europa, din Europa continentală. Gândiţi-vă cum o să sune asta în Congres. Dacă europenii o să ţină capul în nisip, vă rog să mă credeţi că ne va face rău nouă şi Europei”, afirmă Ullman.

În zona Mării Negre, Rusia domină din punct de vedere militar. Cifrele arată că echipamentele militare de care dispune Moscova, tancuri, vehicule blindate şi avioane, le depăşesc numeric pe cele ale tuturor statelor din regiune: România, Bulgaria, Turcia şi Ucraina.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close