Antena 3 CNN Externe Fost șef al forțelor SUA în Europa, avertisment pentru români: „E foarte posibil ca ruşii să ocupe Odessa şi poate chiar şi România”

Fost șef al forțelor SUA în Europa, avertisment pentru români: „E foarte posibil ca ruşii să ocupe Odessa şi poate chiar şi România”

Fost șef al forțelor SUA în Europa, avertisment pentru români: „E foarte posibil ca ruşii să ocupe Odessa şi poate chiar şi România”
Sursa foto: foto- Youtube
14 Mar 2019   •   14:34

Generalul american Ben Hodges, cel care a condus forțele terestre americane până acum doi ani, a transmis un avertisment grav la Praga

Acesta a fost prezent la o conferință dedicată împlinirii a 20 de ani de la aderarea Cehiei la Nato și a afirmat că Alianța trebuie să țină piept unor amenințări foarte grave venite din partea Rusiei și Chinei. 

Hodges a spus că, după Ucraina, România ar putea fi următoarea țintă a rușilor. Acesta a mai spus că Rusia va acționa în momentul în care va observa semne de slăbiciune din partea NATO. 

„Aici Rusia este cea mai agresivă. Dacă Occidentul nu face nimic în ceea ce priveşte anexarea Crimeei, e foarte posibil ca apoi ruşii să ocupe Odessa şi poate chiar şi România”, a spus Ben Hodges, conform Ceske Noviny.

×
Subiecte în articol: Praga conferinta

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close