Antena 3 CNN Externe Fostul cancelar Gerhard Schroeder, acuzat că a stricat casa unui sud-coreean. Bărbatul cere acum despăgubiri uriașe

Fostul cancelar Gerhard Schroeder, acuzat că a stricat casa unui sud-coreean. Bărbatul cere acum despăgubiri uriașe

Fostul cancelar Gerhard Schroeder, acuzat că a stricat casa unui sud-coreean. Bărbatul cere acum despăgubiri uriașe
30 Apr 2018   •   16:16

Fostul cancelar Gerhard Schroeder a fost dat în judecată de către fostul soţ al viitoarei sale soţii sud-coreene, care-l acuză că a avut o relaţie cu aceata în timp ce era căsătorită cu el, scrie AFP.

Societatea sud-coreeană rămâne extrem de conservatoare, în contextul în care relaţiile extraconjugale au fost o infracţiune penală până în 2015 în această ţară, iar unii infractori - atât soţul necredincios cât şi amantul/amanta - erau condamnaţi la închisoare.

Aceste relaţii extraconjugale fac în continuare obiectul unor procese în dreptul civil.

Fostul cancelar german, în vârstă de 74 de ani, a anunţat în ianuarie că se va căsători cu Kim So-yeon, o traducătoare sud-coreeană cu 26 de ani mai tânără ca el, după destrămarea celei de-a patra sa căsătorii.

Viaţa privată ”colorată” a lui Schroeder şi multiplele sale căsătorii, i-au adus numele de "Audi man", o trimitere la cele patru inele care constituie marca constructorului german de automobile.

Kim şi soţul său au divorţat în noiembrie, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: despagubiri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close