Antena 3 CNN Externe Fostul ciclist Jan Ullrich, internat într-un spital de psihiatrie, după ce a bătut o prostituată

Fostul ciclist Jan Ullrich, internat într-un spital de psihiatrie, după ce a bătut o prostituată

Fostul ciclist Jan Ullrich, internat într-un spital de psihiatrie, după ce a bătut o prostituată
11 Aug 2018   •   11:38

Fostul câştigător al Turului ciclist al Franţei, germanul Jan Ullrich, a fost internat într-o clinică de psihiatrie, unde primeşte tratament de specialitate, după ce a fost arestat vineri în urma unei reclamaţii depusă de o prostituată care a acuzat că a fost bătută de acesta, potrivit DPA. 

Incidentul a avut loc într-un hotel din Frankfurt. 

"Jan Ullrich a fost arestat în cursul dimineţii şi se află în continuare în stare de reţinere", declara vineri un purtător de cuvânt al poliţiei din Frankfurt, precizând că fostul campion era "sub influenţa alcoolului şi drogurilor" în cursul reţinerii sale. 

"Fostul ciclist în vârstă de 44 de ani şi-a petrecut noaptea cu o prostituată, după care a intrat în conflict cu femeia şi a lovit-o. Victima a avut nevoie de "îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al poliţiei. 

Circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul fac obiectul unei anchete. 

Ullrich revenise joi din Spania, unde trăieşte la Mallorca, pentru a începe o terapie pentru probleme de alcool şi droguri. 

Vinerea trecută, el a fost arestat de poliţia spaniolă pentru că a intrat cu forţa la vecinul său, actorul şi realizatorul german Til Schweiger, provocând un scandal în curtea acestuia. 

După reţinerea sa, el a declarat că intenţiona să înceapă o cură care să-i permită să-şi revadă cei trei copii aflaţi în custodia mamei lor după separarea cuplului în 2017. 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close