Antena 3 Externe Fostul lider egiptean Hosni Mubarak, "în arest la domiciliu", cu familia

Fostul lider egiptean Hosni Mubarak, "în arest la domiciliu", cu familia

de Antena3.ro    |    29 Mar 2011   •   21:51
Fostul lider egiptean Hosni Mubarak, "în arest la domiciliu", cu familia
Sursa foto: Foto: middleeast.about.com

Fostul lider egiptean, Hosni Mubarak, se află în arest la domiciliu, împreună cu familia sa, a anunţat Consiliul Suprem al Forţelor Armate din Egipt, negând astfel că Mubarak ar fi fugit în Arabia Saudită, informează The Telegraph, în ediţia on-line.

"Nu este adevărat că fostul preşedinte Hosni Mubarak a părăsit Egiptul şi a plecat la Tabuk, în Arabia Saudită. El este sub arest la domiciliu, împreună cu familia sa", spun conducătorii militari ai ţării, într-o postare pe Facebook.

Pe 11 februarie, Mubarak a fost forţat să renunţe la putere, după 18 zile de proteste masive în stradă, împotriva regimului autocratic de 30 de ani.

Procurorul general al Egiptului a negat, pe 3 martie, informaţiile apărute în presă, potrivit cărora Mubarak a fost în Arabia Saudită. Mass-media au sugerat că Mubarak, în vârstă de 82 de ani, ar fi plecat la Tabuk pentru a urma un tratament medical pentru cancer.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close