Antena 3 CNN Externe Fostul președinte Ferrari şi-a anunţat plecare din firmă, iar suma pe care o va primi este una fabuloasă

Fostul președinte Ferrari şi-a anunţat plecare din firmă, iar suma pe care o va primi este una fabuloasă

Fostul președinte Ferrari şi-a anunţat plecare din firmă, iar suma pe care o va primi este una fabuloasă
11 Sep 2014   •   11:07

Fostul președinte al Ferrari, Luca Cordero di Montezemolo, care și-a anunțat miercuri plecarea de la conducerea firmei italiene, va primi compensații financiare în valoare 27 de milioane euro, a anunțat într-un comunicat grupul mamă Fiat, informează AGERPRES.
Montezemolo, în vârstă de 67 de ani, dintre care 23 petrecuți la conducerea renumitului constructor de automobile sport și la echipa de Formula 1 a "căluțului cabrat", va încasa de cinci ori salariul său anual, mai exact 13,71 milioane euro.

El va primi, de asemenea, 13,25 milioane euro în baza unei clauze neconcurențiale care îl va împiedica să lucreze pentru o societate rivală a Ferrari până în martie 2017.

Fostul președinte al Ferrari a anunțat că va demisiona pe data de 13 octombrie, în timp ce faimoasa marcă nu a mai câștigat un titlu mondial în Formula 1 din 2007. El va fi înlocuit cu Sergio Marchionne, patronul grupului Fiat, ce are în componență și filiala Ferrari.



×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close