Antena 3 CNN Externe Fostul şef de comunicare a lui Donald Trump acuză un complot la Casa Albă: “Vor să scape de preşedinte”

Fostul şef de comunicare a lui Donald Trump acuză un complot la Casa Albă: “Vor să scape de preşedinte”

Fostul şef de comunicare a lui Donald Trump acuză un complot la Casa Albă: “Vor să scape de preşedinte”
Sursa foto: Foto: The White House/ Facebook
13 Aug 2017   •   19:21

Fostul Director de Comunicare de la Casa Albă, Antony Scaramucci, avertizează că există angajaţi ai administraţiei prezidenţiale care încearcă în mod activ să scape de Donald Trump.

Potrivit News.ro, acesta a avertizat că există elemente în Casa Albă care încearcă să-l facă pe președintele american să plec.

De asemenea, acestea sunt primele declaraţii publice ale finanţistului Anthony Scaramucci, după concendierea sa din poziţia de director de comunicare la Casa Albă.

Scaramucci a condus departamentul prezidenţial de comunicare timp de doar zece zile, înainte de a fi concediat de noul şef de cabinet al preşedintelui Trump, în urma unor insulte acide lansate la adresa strategului-şef de la Casa Albă, Steve Bannon.

Chiar şi numirea în funcţie a lui Scaramucci a dus la două demisii importante în administraţia Trump, fiind vorba de plecarea fostului purtător de cuvânt Sean Spicer şi a fostului şef de cabinet Reince Priebus.

×
Subiecte în articol: complot Casa Alba Trump avertizare
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close