Antena 3 CNN Externe Fotografia asta a şocat milioane de oameni. Ce face un tânăr de culoare lângă un bărbat evreu, în metrou

Fotografia asta a şocat milioane de oameni. Ce face un tânăr de culoare lângă un bărbat evreu, în metrou

Fotografia asta a şocat milioane de oameni. Ce face un tânăr de culoare lângă un bărbat evreu, în metrou
de S.T.    |    13 Noi 2013   •   10:50

O fotografie surprinsă într-un metrou din New York a devenit virală pe internet. Imaginea a primit aproape 2 milioane de like-uri şi sute de comentarii.

Fotografia a fost iniţial postată pe reţeaua de socializare Reddit, apoi a ajuns şi pe Facebook, unde a fost distribuită de peste 170.000 de ori.

Imaginea devenită subiect pentru presa din Statele Unite surprinde un bărbat de culoare ce doarme cu capul pe pasagerul de lânga el, un bărbat evreu.

Deşi nu se cunosc, evreul l-a lăsat pe tânărul de culoare să se odihnească pe umărul lui nu mai puţin de 30 de minute.



Impresionat de scenă, utilizatorul Reddit a imortalizat-o şi a postat fotografia pe reţeaua de socializare.

Bărbatul care făcut fotografia l-a întrebat pe evreu daca vrea să-l trezească pe călătorul obosit, însă acesta a replicat: "Nu. Probabil că a avut o zi lungă, lasă-l să doarmă".


Evreun Isaac Theil a declarat mai apoi, pentru publicaţia evreiască Tablet, că gestul lui "nu are nicio legătură cu rasa".

"Mi-am amintit atunci toate momentele în care, fiind foarte obosit la sfârşitul unei zile lungi, şi mi-e mi-a căzut capul pe umărul celui de lângă mine. Poate că fotografia nu ar fi avut acelaşi succes dacă oamenii nu ar fi văzut un bărbat evreu cu o yarmulke şi un băiat de culoare, cu o glugă pe cap, pesoane pe care poate nu le pot asocia într-o asemenea ipostază", a spus Isaac.

Tânărul de culoare a spus că nu era beat ş nici drogat, ci era foarte obosit după o zi lungă la facultate.

×
Subiecte în articol: Reddit Facebook metrou
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close