Antena 3 CNN Externe Fotografia care ascunde un deznodământ tragic. "A fost ultima lor fotografie împreună. Vor fi despărţiţi pentru veşnicie"

Fotografia care ascunde un deznodământ tragic. "A fost ultima lor fotografie împreună. Vor fi despărţiţi pentru veşnicie"

Fotografia care ascunde un deznodământ tragic. "A fost ultima lor fotografie împreună. Vor fi despărţiţi pentru veşnicie"
Sursa foto: Foto: The Sun
de O.P.    |    11 Sep 2012   •   08:28

Plecaseră împreună pentru a-şi petrece concediul în Mallorca şi doreau să se bucure din plin de zilele însorite şi compania iubitoare a familiei. Însă habar nu aveau că prima fotografie pe care au făcut-o în vacanţă avea să fie ultima din viaţa lor.

Ajunseseră de câteva ore în Mallorca şi doreau să exploreze la maximum ţinuturile exotice, aşa că băiatul de şase ani al familiei, George Selby, a vrut să facă fotografii pe stânci.

Un val puternic l-a lovit şi l-a aruncat în apă. În acel moment, tatăl copilului a sărit după el, însă curenţii erau mult prea puternici şi amândoi au murit înecaţi.

La aceste scene de coşmar asistau înmărmuriţi ceilalţi membri ai familiei.

"Viaţa noastră nu va mai fi niciodată la fel. Într-o secundă am pierdut tot ce aveam mai scump pe lume", a declarat îndurerată mama şi soţia celor doi înecaţi în apele mării.





×
Subiecte în articol: vacanţă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close