Antena 3 CNN Externe Fotografia care i-a distrus viaţa. A fost la un pas de a pierde totul din cauza unei imagini

Fotografia care i-a distrus viaţa. A fost la un pas de a pierde totul din cauza unei imagini

Fotografia care i-a distrus viaţa. A fost la un pas de a pierde totul din cauza unei imagini
16 Mai 2012   •   22:58

A trecut aproape un an de când bona care a avut grijă de gemenele faimosului fotograf din Malibu, Paul Rusconi, l-a acuzat pe acesta că şi-a violat fetiţele de numai un an şi jumătate.

Bona şi soţul ei au declarat că fotograful şi-a violat fiicele după ce au văzut o imagine în care acesta era împreună cu ele în cadă.

Rusconi crede că a fost ţinta acuzaţiilor deoarece este un tată gay, singur. "Toţi mi-au spus că sunt un pervers" a spus Rusconi. "Asta e, totul vine de la orientarea mea sexuală."

A doua zi a fost arestat, pe data de 17 iunie 2011, iar fiicele lui au fost date acuzatorilor. Aceştia au convins autorităţile că ei sunt cei mai buni îngrijitori pentru gemene.

Rusconi a stat o noapte în închisoare şi a ieşit pentru o cauţiune de 220,000 de dolari.

Şase luni mai târziu, în urma controalelor şi analizelor medicale la care au fost supuse fetiţele, procurorii şi-au dat seama că au făcut o greşeală şi i-au redat fotografului copiii.

Rusconi este faimos datorită numărului mare de celebrităţi pe care le-a pozat, printre care Mary-Kate Olsen, Tyra Banks, Karl Lagerfeld şi preşedintele Barack Obama.

Vezi aici povestea fotografului şi imaginile pentru care a fost acuzat.

×
Subiecte în articol: fotografie fotograf gemene bona
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close