Antena 3 CNN Externe Fotografia din cauza căreia o majoretă a fost concediată. Ce mesaj a primit imediat după ce a postat-o

Fotografia din cauza căreia o majoretă a fost concediată. Ce mesaj a primit imediat după ce a postat-o

Fotografia din cauza căreia o majoretă a fost concediată. Ce mesaj a primit imediat după ce a postat-o
Sursa foto: Foto: Facebook/Bailey Davis
29 Mar 2018   •   14:59

O majoretă a echipei de fotbal american New Orleans Saintsaitons a fost concendiată după ce a postat o imagine pe Instagram, pe care șefii ei au considerat-o „de prost gust”.

Bailey Davis a postat, în luna ianuarie, o imagine pe contul său de Instagram, în care apare într-un costum de lenjerie intimă din dantelă.

Imediat, spune tânăra de 22 de ani, a primit un mesaj de la Ashley Deaton, directorul de la Saintsations. „Cât de prost ai gândit să postezi o astfel de fotografie, mai ales având în vedere conversațiile pe care le-am avut despre zvonurile care circulă despre tine. Asta nu te ajută prea mult. Mă așteptam la altceva din partea ta”, spune tânăra că i-a transmis directoarea.

Patru zile mai târziu, Bailey a fost concediată. Acum, ea vrea să dea în judecată NFL pentru discriminare și spune că majoretele au un statut foarte controversat, fiind supuse multor interdicții și reguli pe care ea le consideră absurde, potrivit Today

Vezi imaginea aici

×
Subiecte în articol: Instagram
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close