Antena 3 CNN Externe Imaginea publicată de prințul William și Kate, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie. Cum au fost surprinşi cei doi

Imaginea publicată de prințul William și Kate, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie. Cum au fost surprinşi cei doi

Prințul William şi soţia sa, Kate, au împlinit 12 ani de căsătorie, iar cu această ocazie, cei doi au postat o fotografie nouă pe rețelele sociale.

Imaginea publicată de prințul William și Kate, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie. Cum au fost surprinşi cei doi
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   17:48

Fotografia, realizată în comitatul Norfolk, într-o zi însorită, îi arată pe cei doi pe biciclete, având fiecare un zâmbet larg.

William poartă ochelari de soare, blugi şi o cămaşă albastră, iar Kate este îmbrăcată într-o cămaşă albă şi blugi, având pe cap o pereche de ochelari de soare.

Imaginea a fost postată pe contul oficial de Twitter al cuplului, cu mesajul simplu "12 ani" şi un emoticon în formă de inimă.

William şi Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011, după o relaţie de opt ani.

Citește și: Papa Francisc a venit în scaun cu rotile la întâlnirea cu refugiații ucraineni și migranții din Budapesta

Căsătoria celor doi a fost evenimentul regal al anului 2011, la care au participat 2.000 de invitaţi.

Aproape 25 de milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit ceremonia transmisă în direct la televizor, cu o audienţă la nivel global estimată la două miliarde de telespectatori.

După 12 ani, cuplul are trei copii, prinţul George, în vârstă de nouă ani, prinţesa Charlotte, şapte ani, şi prinţul Louis, de cinci ani, potrivit Agerpres.

×
Subiecte în articol: printul William kate middleton
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close