Antena 3 CNN Externe Fotografii ale co-preşedintelui Oracle, însoţit de amantă, afişate pe clădiri, în mai multe oraşe din SUA

Fotografii ale co-preşedintelui Oracle, însoţit de amantă, afişate pe clădiri, în mai multe oraşe din SUA

Fotografii ale co-preşedintelui Oracle, însoţit de amantă, afişate pe clădiri, în mai multe oraşe din SUA
Sursa foto: Oracle
23 Ian 2010   •   19:56

Copreşedintele firmei Oracle a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută. Un necunoscut a plătit ca mai multe afişe cu el şi cu amanta sa să fie publicate pe blocurile din mai multe oraşe americane. Charles Phillips este unul dintre cei mai apreciaţi economişti americani şi face parte din comisia prezidenţială pentru redresare economică.

Copreşedintele gigantului american Oracle, Charles Phillips, a recunoscut că are o relaţie extraconjugală cu YaVaughnie Wilkins, o actriţă din Statele Unite, după ce o serie de afişe cu cei doi au apărut pe blocurile din mai multe oraşe americane. Deşi nu se ştie cine este în spatele acestui neobişnuit incident, presa americană scrie că amanta lui Phillips a plătit unui bărbat 4.000 de dolari pentru a realiza un site despre relaţia celor doi.

"Îi plăcea foarte mult să iasă în oraş, era spontană şi spunea numai lucruri bune despre Charles", povesteşte web-designerul Bela Kovacs.

La scurt timp după lansare, site-ul a cedat din cauza zecilor de mii de accesări. Cu toate acestea, jurnaliştii americani spun că pe charlesphillipsandyavaughniewilkins.com au fost publicate peste 12.000 de fotografii cu cei doi. Charles şi YaVaughnie şi-au început relaţia acum opt ani şi jumătate, deşi Phillips este căsătorit şi are un copil.

Copreşedintele firmei Oracle câştigă peste 800.000 de dolari pe an şi este membru în comisia pentru redresare economică înfiinţată acum un an de preşedintele Barack Obama.

Antena 3

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close