Antena 3 CNN Externe Fotografii interzise din spatele petrecerii secrete a unuia din cei mai bogaţi oameni. Ce au trebui să facă invitaţii

Fotografii interzise din spatele petrecerii secrete a unuia din cei mai bogaţi oameni. Ce au trebui să facă invitaţii

Fotografii interzise din spatele petrecerii secrete a unuia din cei mai bogaţi oameni. Ce au trebui să facă invitaţii
de O.P.    |    20 Iun 2012   •   09:57

Zilele de naştere sunt motive de sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Astfel că în jurul unui tort vă strângeţi toţi prietenii apropiaţi, dorind să îi aveţi alături în cele mai frumoase clipe ale vieţii.

Însă atunci când ai în conturi miliarde de dolari, situaţia se schimba puţin.... mai mult. Astfel, petrecerile devin chestii exclusiviste, pentru care angajezi firme specializate, iar listele de invitaţi au sute de nume celebre.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul miliardarului David Sacks (despre care se spune că şi-a vândut recent firma către Microsoft pentru suma de 1.3 miliarde de dolari), care la împlinirea vârstei de 40 de ani a chemat 350 de invitaţi să-i fie alături la o petrecere gigant.

Invitaţii s-au costumat în haine de epocă, dar au fost avertizaţi: să NU folosească Facebook-ul sau Twitterul pentru a dezvălui ce se petrece în interiorul casei lui Sacks.

Cei care nu au rezistat tentaţiei au fost tăiaţi imediat de pe lista de invitaţi, însă sunt şi unii care au postat imagini pe Twitter şi au povestit cum se distrează la petrecerea exclusivistă.



×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close