Antena 3 CNN Externe Fotografiile cu Obama, care au apărut imediat după scandalul BIG BROTHER. "Aşa se întâmplă cu sute de milioane de oameni"

Fotografiile cu Obama, care au apărut imediat după scandalul BIG BROTHER. "Aşa se întâmplă cu sute de milioane de oameni"

Fotografiile cu Obama, care au apărut imediat după scandalul BIG BROTHER. "Aşa se întâmplă cu sute de milioane de oameni"
de O.P.    |    12 Iun 2013   •   12:56

După ce un angajat în vârstă de 29 de ani al unui subcontractor american în domeniul Apărării a publicat informaţii confidenţiale despre programele de supraveghere a comunicaţiilor efectuate de către Statele Unite pe internet au apărut imediat fotografii care îl arată pe preşedintele Barack Obama în timp ce stă în faţa calculatorului.

Lângă aceste poze erau postate următorul mesaj: "Staţi liniştiţi, preşedintele vă citeşte toate mailurile".

Într-un interviu pentru ABC News, directorul serviciilor americane de informaţii (DNI) James Clapper a anunţat că o anchetă a fost deschisă pentru stabilirea originii dezvăluirilor despre metodele utilizate de aceste servicii.

"Sper că vom reuşi să aflăm cine a făcut acest lucru, deoarece acest lucru a cauzat pagube mari securităţii ţării noastre", a declarat Clapper.

×
Subiecte în articol: Barack Obama securitate nationala
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close