Antena 3 Externe 40 fotomodele arestate, după ce au pozat goale la balconul unui zgârie-nori în Dubai

40 fotomodele arestate, după ce au pozat goale la balconul unui zgârie-nori în Dubai

de Claudia Popovici    |    05 Apr 2021   •   19:28

Cel 40 de fotomodele sunt acuzate de încălcarea legii privind decența în public. În Emiratele Arabe Unite aceste demersuri se pedepsesc cu cel puţin șase luni de închisoare și o amendă de aproximativ 1.000 de euro.

Totul a ieșit la iveală, după ce în mediul online au apărut imagini care le-au surprins pe cele 40 de fotomodele în timp ce pozau nud la balconul unui zgârie-nori în Dubai, pentru o campanie publicitară.

Potrivit presei internaționale, fotomodelele ar fi făcut poze pentru promovarea unui site israelian care ar fi o versiune a unui site de adulți din Statele Unite.

Poliția din Dubai a declarat că persoanele reținute pentru videoclipul „indecent” au fost puse sub acuzare pentru comportament inacceptabil.

„Astfel de comportamente inacceptabile nu reflectă valorile și etica societății noastre”, a declarat poliția.

Astfel, potrivit legislației, fotomodelele riscă șase luni de închisoare și o amendă de aproximativ 1.000 de euro pentru încălcarea legii privind decența în public în Emiratele Arabe Unite.

În paralel şi cei care au distribuit materialul considerat indecent riscă pedeapsa cu închisoarea și amenzi la fel de usturătoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close