Antena 3 CNN Externe Francois Hollande, reacţie DUPĂ prăbuşirea avionului: "NU credem că mai există SUPRAVIEŢUITORI. Franţa este în doliu"

Francois Hollande, reacţie DUPĂ prăbuşirea avionului: "NU credem că mai există SUPRAVIEŢUITORI. Franţa este în doliu"

Francois Hollande, reacţie DUPĂ prăbuşirea avionului: "NU credem că mai există SUPRAVIEŢUITORI. Franţa este în doliu"
de O.P.    |    24 Mar 2015   •   13:15

Preşedintele Franţei, Francois Hollande a declarat imediat după ce s-a aflat despre avionul prăbuşit în Sudul Franţei, că potrivit informaţiilor pe care le are la momentul de faţă "NU mai sunt supravieţuitori în urma tragediei aviatice. Franţa este în doliu".

Zona în care s-a prăbuşit avionul este una greu accesibilă, iar echipele de salvare vor întâmpina greutăţi în a ajunge la locul tragediei aviatice.

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 148 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette
, în sudul Franţei, relatează presa franceză. Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) şi jandarmeria franceză au confirmat că un Airbus A320 s-a prăbuşit în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, scrie Le Figaro în ediţia electronică.

Avionul aparţine companiei germane Germanwings. Potrivit postului France TV, avionul decolase de la Barcelona (Spania) şi se deplasa către Dusseldorf (Germania). Aparatul de zbor, care avea la bord 142 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit în apropierea localităţii Prads-Haute-Bléone (Alpes-de-Haute-Provence).

Două elicoptere ale jandarmeriei franceze au fost trimise în zona în care s-a prăbuşit avionul.



×
Subiecte în articol: tragedie aviatica francois hollande
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close