Antena 3 CNN Externe Româncă bătută și arsă cu țigară, găsită rătăcind pe străzile din Franța. Soțul susține că i-a dat doar o palmă

Româncă bătută și arsă cu țigară, găsită rătăcind pe străzile din Franța. Soțul susține că i-a dat doar o palmă

O româncă a fost găsită de autoritățile din Franța plină de sânge și arsă cu țigara în timp ce rătăcea pe străzi. Femeia le-a povestit polițiștilor că fusese bătută de soțul ei și că a fugit de acasă. Agresorul a fost prin de polițiști și arestat. 

Româncă bătută și arsă cu țigară, găsită rătăcind pe străzile din Franța. Soțul susține că i-a dat doar o palmă
Sursa foto: getty images | Paul Gorvett
de Naty Badea    |    27 Mar 2024   •   15:30

Scene șocante pe străzile din Toulouse, Franța. O româncă a fost găsită de autorități  în timp ce mergea dezorientată prin oraș, aproape goală, cu arsuri de țigară și plină de sânge.

Femeia a fost găsită acum trei zile și transportată la spital în stare de șoc. Ea a fost identificată ca fiind o româncă în vârstă de 37 de ani. Femeia le-a spus polițiștilor că a fost supusă unor torturi repetate din partea soțului. 

Împreună cu polițiștii, femeia s-a întors la domiciliu dar nu l-au găsit nici pe soț și nici copil de șase ani. Într-un final soțul a fost găsit. Acesta a declarat că și-a pălmuit soția pentru că era consumatoare de droguri. 

Românul agresor a fost arestat și trebuie să răspundă pentru faptele sale. 

×
Subiecte în articol: femeie lovita agresiv Franta
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close