Antena 3 Externe Franța. Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Franța. Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

02 Feb 2015   •   21:43
Franța. Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

 Viitorul număr al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul după 'numărul supraviețuitorilor' apărut pe 14 ianuarie într-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va apărea pe 25 februarie, a anunțat pe contul său de Twitter Laurent Léger, jurnalist la săptămânalul francez de satiră, transmite AFP, citat de AGERPRES.

''În sfârșit! Încă puțină răbdare, iar Charlie Hebdo va reapărea pe 25 februarie'', a scris Laurent Léger, care a scăpat în urma atacului comis la 7 ianuarie la sediul publicației de doi frați jihadiști (Said și Cherif Kouachi) și soldat cu 12 morți, printre care mai mulți jurnaliști și caricaturiști cunoscuți din redacția Charlie Hebdo.

O ediție specială a publicației realizată de supraviețuitorii atacului, ilustrată pe prima pagină printr-o caricatură a profetului Mahomed, a fost tipărită la o săptămână după atentat în peste 7 milioane de exemplare pentru a face față cererii.

Înainte de acest număr istoric, săptămânalul satiric care se autodefinește drept 'publicație iresponsabilă' apărea în 60.000 de exemplare.
×
Subiecte în articol: Charlie Hebdo

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close