Antena 3 CNN Externe Franța. Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Franța. Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie

Franța. Următorul număr al revistei Charlie Hebdo va apărea pe 25 februarie
02 Feb 2015   •   21:43

 Viitorul număr al revistei satirice franceze Charlie Hebdo, primul după 'numărul supraviețuitorilor' apărut pe 14 ianuarie într-un tiraj de 7 milioane de exemplare, va apărea pe 25 februarie, a anunțat pe contul său de Twitter Laurent Léger, jurnalist la săptămânalul francez de satiră, transmite AFP, citat de AGERPRES.

''În sfârșit! Încă puțină răbdare, iar Charlie Hebdo va reapărea pe 25 februarie'', a scris Laurent Léger, care a scăpat în urma atacului comis la 7 ianuarie la sediul publicației de doi frați jihadiști (Said și Cherif Kouachi) și soldat cu 12 morți, printre care mai mulți jurnaliști și caricaturiști cunoscuți din redacția Charlie Hebdo.

O ediție specială a publicației realizată de supraviețuitorii atacului, ilustrată pe prima pagină printr-o caricatură a profetului Mahomed, a fost tipărită la o săptămână după atentat în peste 7 milioane de exemplare pentru a face față cererii.

Înainte de acest număr istoric, săptămânalul satiric care se autodefinește drept 'publicație iresponsabilă' apărea în 60.000 de exemplare.




×
Subiecte în articol: Charlie Hebdo
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close