Antena 3 CNN Externe Fratele lui Novak Djokovic, prima reacție după ce instanța a decis în favoarea sârbului

Fratele lui Novak Djokovic, prima reacție după ce instanța a decis în favoarea sârbului

Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Novak Djokovic, a vorbit cu postul sârb de televiziune Prva. Acesta a precizat că decizia judecătorului reprezintă ”o mare înfrângere pentru autoritățile australiene”.

Fratele lui Novak Djokovic, prima reacție după ce instanța a decis în favoarea sârbului
Sursa foto: Getty Images/ Srdjan Stevanovic
de Cerasela Stafie    |    10 Ian 2022   •   10:58

Nu au fost momente prea plăcute pentru rudele tenismenului: ”nopți nedormite pentru întreaga familie,” a subliniat Djordje Djokovic.

”Trecem prin momente foarte grele și Novak a arătat cât de perseverent este, cât de mult crede în idealurile sale, că este un om grozav. A luptat nu doar pentru el însuși, ci și pentru întreaga lume.” a adăugat acesta.

Pe de altă parte, deși judecătorul australian a decis în favoarea tenismenului, au apărut informații conform cărora ministrul Imigrației ar putea să anuleze din nou viza sportivului, invocând ”puterea personală de anulare”, în conformitate cu articolul 133C. Acest lucru ar putea să-i aducă lui  Djokovic o interdicție de intrare în Australia valabilî trei ani. 

Conform publicației The Age, fratele tenismenului a vorbit despre acestă situație: ”cu siguranță este politică, totul a fost politică. Suntem activi pe toate rețelele de socializare. Cele mai recente informații sunt că vor să-l încarceze. În acest moment consultăm avocați și oameni de PR”.

„Novak este cu avocații săi în sălile în care a avut loc audierea și în prezent ia în considerare toate opțiunile. Aceasta a fost o mare înfrângere pentru autoritățile australiene și ele iau asta în nume de rău.”

×
Subiecte în articol: frate prima reacţie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close