Antena 3 CNN Externe Fratele criminalului de la Toulouse, acuzat de complicitate la asasinate şi la acte de terorism

Fratele criminalului de la Toulouse, acuzat de complicitate la asasinate şi la acte de terorism

Fratele criminalului de la Toulouse, acuzat de complicitate la asasinate şi la acte de terorism
Sursa foto: Foto: rtl.fr
26 Mar 2012   •   11:10

Fratele atacatorului de la Toulouse este acuzat de complicitate la şapte crime şi la două tentative de omor, a declarat procurorul francez Francois Molins, care a dispus deja prelungirea mandatului său de reţinere, informează CNN.

Abdelkader Merah, care se află în custodia poliţiei din Paris încă de miercuri, a fost acuzat şi de conspiraţie la acte de terorism şi organizarea unui grup infracţional.

Mohamed Merah, un francez în vârstă de 23 de ani, care se reclama drept membru Al-Qaida şi care a comis mai multe atacuri armate în care a omorât trei militari, un profesor şi trei elevi ai unei şcoli evreieşti, a fost ucis joi de o unitate de elită a poliţiei franceze, după un asediu de 32 de ore.

Atacatorul de la Toulouse a fost ciuruit de 20 de gloanţe, trase de poliţiştii francezi. Cel puţin aşa arată rezultatele autopsiei lui Mohamed Merah. Potrivit medicilor legişti, două dintre împuşcături, una în cap, iar alta în abdomen, i-au fost fatale.

Cele mai multe gloanţe au fost găsite însă în mâinile şi picioarele acestuia.

Mama lui Mohamed Merah şi iubita fratelui acestuia au fost eliberate, după ce fuseseră şi ele plasate în arest preventiv.

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close