Antena 3 CNN Externe "Frumoasa în rochie neagră de lângă Obama" face furori pe Internet (FOTO)

"Frumoasa în rochie neagră de lângă Obama" face furori pe Internet (FOTO)

"Frumoasa în rochie neagră de lângă Obama" face furori pe Internet (FOTO)
26 Noi 2009   •   20:53

Nu se ştie sigur dacă vizita preşedintelui Barack Obama în China a fost un succes diplomatic sau nu, însă în urma acesteia a ieşit în evidenţă o tânără chinezoaică, relatează www.huffingtonpost.com.

Wang Zifei, o studentă la Universitatea Shanghai Jiao Tong s-a nimerit în acelaşi loc în care se afla Obama, la Muzeeul de Ştiinţă şi Tehnologie din Shanghai, şi a fost imortalizată în mai multe fotografii, alături de preşedintele american.

La scurtă vreme a devenit o adevărată senzaţie pe Internet, oamenii numind-o ?frumoasa în rochie neagră de lângă Obama?, potrivit Shanghai Daily.

Această ?fata Obama în negru? sau ?femeia în negru de lângă Obama?, a captat atenţia şi datorită unei haine de un roşu aprins, fiind chiar subiectul unei animaţii în care îşi scoate haina.


Identitatea lui Zifei a fost deconspirată de utilizatorii curioşi ai Internetului , iar ea a rupt tăcerea şi a insistat ca oamenii să nu mai discute despre viaţa ei personală.

Într-un post destul de lung de pe blogul ei, intitulat ?Ce mi-a adus preşedintele Barack Obama??, Zifei a încercat să risipească zvonurile conform cărora ar fi înrudită cu celebrităţi, precizând că a ales să stea lângă preşedinte ca o încercare de a se promova.








Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close