Antena 3 CNN Externe Frumuseţea a fost cel mai mare blestem al ei. După o seară petrecută cu un bărbat necunoscut, a sfârşit tragic

Frumuseţea a fost cel mai mare blestem al ei. După o seară petrecută cu un bărbat necunoscut, a sfârşit tragic

Frumuseţea a fost cel mai mare blestem al ei. După o seară petrecută cu un bărbat necunoscut, a sfârşit tragic
de O.P.    |    18 Oct 2012   •   07:04
Cassandra Gittens-Bishop iubea viaţa şi de fiecare dată când avea prilejul, ieşea în oraş şi se distra până dimineaţa. Era nonconformistă, iar cei 22 de ani ai ei motivau într-un fel purtarea ei.

Însă într-o seară s-a decis să iasă în oraş cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet, Tom Westley. După ce au luat cina în oraş, cei doi au mers la bărbat acasă, unde petrecerea a continuat.



Cassandra a început să bea cocktail după cocktail, iar potrivit spuselor partenerului ei din acea seară, tânăra ar fi dat peste cap o sticlă de vin, câteva cocktailuri, şampanie şi vodkă.

Pentru că Tom a observat că domnişoara s-a îmbătat bine, s-a urcat în maşină şi a dus-o acasă. Însă, dornică de distracţie, Cassandra nu s-a dus să se culce.



Potrivit unei vecine, tânăra s-a urcat la volanul maşinii şi a pornit spre centrul oraşului. Femeia care a văzut-o pe Cassandra a anunţat imediat poliţia, care a pornit pe urmele ei.

La câţiva kilometri de casă, Cassandra a fost găsită răsturnată cu maşina într-un şanţ. Din nefericire, tânăra de 22 de ani murise asfixiată din cauza poziţiei în care aterizase după ce maşina se răsturnase.

Datele anchetatorilor au arătat că tânăra avea o alcoolemie de trei ori peste limita normală, scrie Daily Mail.



×
Subiecte în articol: alcoolemie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close