Antena 3 CNN Externe A fugit de lege 23 de ani și a fost surprins de camerele de supraveghere la un meci de baseball

A fugit de lege 23 de ani și a fost surprins de camerele de supraveghere la un meci de baseball

A fugit de lege 23 de ani din cauza unei fraude bancare de 350 de milioane de dolari și a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Poliția nu știa nimic de el, până când o cameră de supraveghere l-a surprins în tribune la un meci de baseball.

A fugit de lege 23 de ani și a fost surprins de camerele de supraveghere la un meci de baseball
Sursa foto: Twitter/The Independent
de Alexandra Ionescu    |    07 Oct 2021   •   23:20

În 1998, John Ruffo a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru o fraudă bancară de 350 de milioane de dolari. De atunci, poliția este pe urmele lui, însă până acum, acesta și-a acoperit urmele foarte bine.

După 23 de ani, a fost zărit în tribunele unui meci de baseball din Los Angeles.

Ultima oară când a fost văzut, a fost în 1998, la un bancomat în New York. Fugarul a fost eliberat pe o cauțiune de 10 milioane de dolari, și i s-a cerut să se prezinte la închisoarea federală din New Jersey pe 9 noiembrie 1998, dar nu a apărut niciodată., A fost emis un mandat de arestare pe numele lui, dar Ruffo dispăruse deja. 

În 2016, poliția a primit un pont cum că un bărbat care semăna cu Ruffo a fost observat la coada unui meci foarte important împotriva celor de la Boston red Sox. 

Deși bărbatul din filmare nu a putut fi identificat, polițiștii au reușit să descopere identitatea celui care a cumpărat biletele. Se pare că fugarul folosește un alias.

Acum, autoritățile cer ajutorul oamenilor, și cer ca oricine deține o informație despre bărbatul de 66 de ani, să vină la poliție. Orice indiciu care ar putea duce la prinderea lui va fi recompensat cu 25.000 de dolari, potrivit The Independent.

×
Subiecte în articol: SUA fugar frauda inchisoare baseball
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close