Era în drum spre casă când a fost surprins de o furtună. A scos telefonul și a început să filmeze, apoi ceva înfricoșător s-a întâmplat

de A.M.P    |    08 Dec 2016   •   00:07
Era în drum spre casă când a fost surprins de o furtună. A scos telefonul și a început să filmeze, apoi ceva înfricoșător s-a întâmplat Foto captura YouTube

Un scoțian a lăsat zeci de mii de internauți cu gura căscată după ce a publicat imaginile surprinse în timpul unei furtuni.

Kris Owens mergea pe jos spre casa sa din Byron Bay, Australia, când a fost surprins de o furtună cu fulgere și tunete puternice. În imagini se vede cum bărbatul reușește să-și păstreze cumpătul, deși un fulger lovește chiar în spatele lui, scrie Mashable.

"Eram în drum spre casă, la aproximativ 2 dimineața, când am fost prins în mijlocul unei furtuni cu fulgere intense. M-am gândit atunci că ar fi o idee bună să-mi înregistrez eventuala moarte, pentru mama mea, așa că am scos telefonul și am început să filmez drumul spre casă”, a spus bărbatul, într-un interviu în presa locală.

In acea noapte, americanul Sam Beattie, în vârstă de 24 de ani, a murit după ce a fost lovit de fulger la 60 km de locul unde s-a filmat Kris Owens.

Parteneri
x close