Antena 3 CNN Externe Furtuna Ulla face victime în Marea Britanie și Irlanda

Furtuna Ulla face victime în Marea Britanie și Irlanda

Furtuna Ulla face victime în Marea Britanie și Irlanda
16 Feb 2014   •   13:51

Peste 60.000 de familii din Marea Britanie sunt în continuare lipsite de energie electrică după furtuna violentă de sâmbătă. Intemperiile au făcut două victime în Marea Britanie, printre care o femeie, șofer de taxi, strivită de fațada unei clădiri, doborâtă de vânt, și una în Irlanda.

Britanicii continuă efoturile de revenire la normal, după inundațiile care durează, în unele zone, de cinci săptămâni. Fluviul Tamisa ar putea atinge în acest weekend niveluri record.


În Irlanda, un bărbat în vârstă de 65 de ani care lucra pentru o firmă de telecomunicații a fost ucis sâmbătă în orașul Cork, atunci când un stâlp pe care încerca să-l echilibreze a căzut peste el, lovindu-l în cap.

Furtuna Ulla a lovit dur și Franța, unde 30.000 de locuințe sunt lipsite de energie electrică, se înregistrează serioase probleme în transportul rutier, precum și numeroase alunecări de teren.

Această furtună este cea mai recentă dintr-o lungă serie care s-a abătut în ultimele săptămâni asupra Marii Britanii, confruntată cu una dintre cele mai ploioase ierni.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie Irlanda Franta
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close