Antena 3 CNN Externe Furtună violentă. Mii de zboruri anulate

Furtună violentă. Mii de zboruri anulate

Furtună violentă. Mii de zboruri anulate
07 Mar 2018   •   19:38

Aproximativ 2.000 de zboruri programate pentru miercuri în principalele aeroporturi din nord-estul SUA au fost anulate din cauza unei furtuni care urmează să înceapă în următoarele ore, au informat aeroporturile din zonă citate de EFE.

Doar la New York, pe aeroportul JFK, una dintre principalele porţi de intrare în SUA, s-a anunţat suspendarea a 470 de zboruri în timp ce pe LaGuardia, care operează zboruri interne, au fost anulate 519 de zboruri.

Pe aeroportul Newark, din statul vecin New Jersey şi care deserveşte şi New York, au fost anulate 582 de zboruri programate pentru miercuri, în timp ce la Boston, numărul zborurilor anulate este 229, iar pentru Philadelphia, 187.

O furtună de zăpadă este aşteptată să lovească New York în următoarele ore şi, potrivit prognozei meteo, stratul de zăpadă va atinge o grosime de 15 până la 30 de centimetri. Nu se aşteaptă ca furtuna să se prelungească şi joi.

Autorităţile locale au pregătit operaţiunile obişnuite pentru astfel de intemperii, desfăşurând 1.500 de maşini de deszăpezire şi au făcut apel la limitarea deplasărilor în zonă.

Nu s-au anunţat modificări importante în orarele reţelei de metrouri, deşi au fost stabilite o serie de limitări în orarele trenurilor care fac conexiunea între New York şi oraşele limitrofe.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: zboruri anulate furtuna
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close