Antena 3 CNN Externe Gaddafi ar putea să îşi facă operaţie estetică pentru a nu mai fi recunoscut

Gaddafi ar putea să îşi facă operaţie estetică pentru a nu mai fi recunoscut

Gaddafi ar putea să îşi facă operaţie estetică pentru a nu mai fi recunoscut
Sursa foto: Foto: Video News
26 Mar 2011   •   15:38

Vânat de occidentali, Muamar gaddafi şi-ar putea schimba înfăţişarea ca să nu mai fie recunoscut. Liderul libian şi-a mai făcut operaţii estetice. Un medic brazilian susţine că l-a operat pe Gaddafi în toiul nopţii, într-o reşedinţă secretă.   

 
Doctorul, pe nume Liacyr Ribeiro, este unul dintre cei mai buni chirugi plasticieni din ţara sa. În urmă cu 16 ani, Gaddafi l-a rugat să-l ajute să-şi îmbunătăţească imaginea. 
 
Medicul şi-a examinat pacientul şi i-a recomandat un facelift. Liderul libian a refuzat însă operaţia fiindcă nu dorea cicatrici. 
 
În loc de facelift, Ribeiro i-a oferit lui Gaddafi o procedură mai puţin radicală, numită întinerire facială. El a extras grăsime de pe burta pacientului şi i-a injectat-o în ridurile feţei. Întreaga operaţie a durat patru ore şi s-a desfăşurat într-o reşedinţă secretă a colonelului Gaddafi.

Liderul de la Tripoli a insistat ca anestezia să fie doar locală. Şi chiar a luat o pauză în mijlocul operaţiei, ca să mănânce un hamburger. 
 
După operaţie, pacientul era interesat şi de un implant de păr. Astfel că Ribeiro i-a făcut cunoştinţă cu un coleg de-al său specializat în astfel de intervenţii. Doctorul spune că s-a simţit foarte bine în compania lui Muammar Gaddafi. Care este un om inteligent, cultivat şi galant.

 

 

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close