Antena 3 CNN Externe Gaddafi, la New York. Liderul libian şi-a instalat cortul de beduin pe terenul lui Trump (VIDEO)

Gaddafi, la New York. Liderul libian şi-a instalat cortul de beduin pe terenul lui Trump (VIDEO)

Gaddafi, la New York. Liderul libian şi-a instalat cortul de beduin pe terenul lui Trump (VIDEO)
Sursa foto: cort
23 Sep 2009   •   23:47

Preşedintele libian, Muammar al-Gaddafi, nu pleacă nicăieri fără cortul lui de beduin. Nici măcar la New York, unde a început să şi-l instaleze pe un teren închiriat tocmai de la miliardarul Donald Trump. Autorităţile locale au cerut oprirea imediată a lucrărilor, pe motiv că ar încălca legea.

Un cort de beduin a început să se înalţe, într-un cartier select din nordul metropolei. Americanii n-au mai pomenit aşa ceva, dar pe generalul Gaddafi nu l-au mai vãzut până acum, în persoană. Preşedintele libian, care ia parte la Adunarea Generalã a ONU, este pentru prima datã în Statele Unite.

Generalul Gaddafi vrea să-şi petreacă timpul liber într-un cort tradiţional de beduin. La început, ar fi vrut să şi-l instaleze în Central Park. Nu a primit autorizaţie. Apoi a căutat pe cineva care să-i închirieze terenul potrivit. Pânã la urmă, stăruinţele i-au fost auzite de omul potrivit. Un magnat imobiliar grav lovit de criza economică. Donald Trump. Localnicii au fost puşi în faţa faptului împlinit.

Totuşi, autorităţile locale au oprit lucrările si fac cercetări. În faţa unei asemenea situaţii, până şi organizaţia Trump a dat înapoi. Si spune că a închiriat terenul unor parteneri din Orientul Mijlociu.



Observator

×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close