Antena 3 CNN Externe Gafa de proporţii a unui guvernator american. Ce a spus despre Obama a uimit pe toată lumea

Gafa de proporţii a unui guvernator american. Ce a spus despre Obama a uimit pe toată lumea

Gafa de proporţii a unui guvernator american. Ce a spus despre Obama a uimit pe toată lumea
Sursa foto: Foto: www.digtriad.com
31 Aug 2012   •   08:57
Guvernatorul republican de Arizona, Jan Brewer, a făcut o gafă de proporţii joi. Ea şi-a anunţat sprijinul faţă de realegerea democratului Barack Obama, inamic convins al ultraconservatorilor, de care ea este foarte apropiată, informează AFP.

Guvernatorul, în vârstă de 68 de ani, care s-a opus vehement preşedintelui Obama introducând sub incidenţă penală imigraţia în statul său în 2010, a făcut această gafă într-un interviu acordat postului de televiziune MSNBC.

"Ştiu că dacă preşedintele Obama va fi ales în noiembrie, ceea ce îmi doresc, el va şti să ne reunească pe toţi şi să găsească o soluţie", a declarat ea.

Fără să îşi dea seama de greşeală, ea a continuat: "sunt convinsă că va securiza frontierele şi că noi ne vom putea rezolva atunci toate celelalte probleme, este simplu".

Guvernatorul a mai făcut şi în trecut gafe. În timpul unei dezbateri televizate în 2010, ea a devenit subit tăcută timp de zece secunde în mijlocul unei demonstraţii, din care s-a retras cu un zâmbet stânjenit. Ulterior, ea a recunoscut că a avut un "lapsus".




×
Subiecte în articol: gafa Barack Obama republicani democrati
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close