Antena 3 CNN Externe Gafă evitată în ultima clipă. Vezi ce i-a dat emoţii şefei diplomaţiei europene la întâlnirea cu Tomislav Nikolici

Gafă evitată în ultima clipă. Vezi ce i-a dat emoţii şefei diplomaţiei europene la întâlnirea cu Tomislav Nikolici

Gafă evitată în ultima clipă. Vezi ce i-a dat emoţii şefei diplomaţiei europene la întâlnirea cu Tomislav Nikolici
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
20 Iun 2012   •   14:34

Întâlnirea cu noul preşedinte al Serbiei, Tomislav Nikolici, i-a dat emoţii şefei diplomaţiei europene Catherine Ashton, care a intrat în panică pentru că nu ştia cum arată acesta şi se temea că va strânge mâna altei persoane, relatează Daily Mail în ediţia electronică.
   
Potrivit unei înregistrări video, Ashton este surprinsă spunând: "Cineva trebuie să vină cu mine. Robert, cineva trebuie să vină cu mine pentru că nu ştiu cum arată", referindu-se la noul preşedinte sârb.

Cel care răspundea la numele de Robert i-a spus: "Nici eu". "Dar cine? Cine ştie cum arată?" întreabă aceasta disperată.
   
Din fericire, unul dintre asistenţii săi i-a oferit o fotografie a lui Nikolici, evitând astfel o gafă diplomatică.
   
În pofida caracterului stânjenitor al unei astfel de situaţii, Ashton nu este singurul oficial care s-a confruntat cu o astfel de problemă. Preşedintele Iugoslaviei, Tito, a coborât din avion pe aeroportul Heathrow, trecând pe lângă mâna întinsă a premierului Edward Heath, pentru a-l îmbrăţişa călduros pe bodyguardul acestuia.
   
La rândul său Margaret Thatcher a declarat că este încântată să viziteze Malaya, pentru ca soţul ei să îi spună că se află de fapt în Indonezia.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close