Antena 3 CNN Externe "Gamerii" sunt cei mai buni body-builderi. Vezi aici de ce

"Gamerii" sunt cei mai buni body-builderi. Vezi aici de ce

"Gamerii" sunt cei mai buni body-builderi. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: kotaku.com
16 Oct 2011   •   11:30
"Gamerii” sunt cunoscuţi pentru capacitatea lor de a petrece zile întregi la calculator, pentru a atinge anumite „ţinte”. Este exact această capacitate care îi face foarte potriviţi pentru a deveni perfecţi, din punct de vedere fizic, conform CNN.

Mai exact, tinerii sunt foarte concentraţi pe ceea ce fac, pot transforma o activitate într-un „ţel” de atins. Îşi măsoară succesul doar în funcţie de progresul realizat în lumea pe care decid să o abordeze.

Oricât de nostim ar suna, există doi băieţi care s-au cunoscut datorită pasiunii lor pentru jocurile Everquest şi Counter-Strike. Tot împreună au deci să meargă la sală şi, în timp, şi-au dat seama că efortul lor a fost mai mic decât cel depus de băieţii care nu fost niciodată „gameri”.

Au decis să ducă această activitate mai departe şi au deschis un site, unde au strâns deja 60.000 de membri, membri care sunt învăţaţi, la fel ca în jocurile video, ce să facă, în funcţie de capacitate.

La fel ca în jocurile video, pe măsură ce avansează, învaţă lucruri noi şi sunt nevoiţi să aplice ce ştiu.

"Oamenii nu îşi dau seama că a fi gamer este deja o trăsătură de personalitate. Există anumite calităţi pe care le au gamerii. Băieţii care joacă WOW (World of Warcraft) sunt foarte pasionţi în tot ceea ce fac. Ei se pot folosi de aceste trăsături pentru a avea succes în fitness”, a declarat, pentru CNN, unul dintre băieţi.

×
Subiecte în articol: sala fitness fizic trasaturi calculatoare
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close