Antena 3 CNN Externe O garsonieră de nouă metri pătraţi a fost închiriată cu 600 de euro pe lună | Imagini virale cu garsoniera din Paris

O garsonieră de nouă metri pătraţi a fost închiriată cu 600 de euro pe lună | Imagini virale cu garsoniera din Paris

Imaginile cu garsoniera de nouă metri pătraţi închiriată cu 600 de euro pe lună au ajuns virale pe reţelele sociale.

O garsonieră de nouă metri pătraţi a fost închiriată cu 600 de euro pe lună | Imagini virale cu garsoniera din Paris
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    05 Ian 2023   •   22:06

În locuință încape doar strictul necesar - un pat, o masă mică și o chicinetă, iar dușul și toaleta sunt în două dulapuri.

Chiria costă şase sute de euro pe lună, iar cea care plăteşte este o tânără din SUA care s-a mutat de curând în Paris.

”Intrăm pe aici, asta e ușa. Toate produsele mele de igienă sunt aici. Pe chiuvetă am cremă și alte lucruri. La stânga este zona de bucătărie. Am o mică plită, un fierbător și un frigider și asta e tot.

Acolo jos țin vasele și sus am produse alimentare. Și dulapul meu... care e dezordonat. Patul meu mic. Aici am un mic birou.

Cu o vedere drăguță spre parc. Scaunul meu este și cuier pentru genți. Plantele mele... și dacă vă uitați cu atenție vedeți acolo, printre copaci,Turnul Eiffel. În spatele ușii cu numărul 1 avem toaleta.

Și în spatele ușii cu numărul 2, dușul, unde îmi țin și geamantanul. Astfel de apartamente, chiar și mai mici, se găsesc și în alte metropole scumpe - la Tokyo, Hong Kong și Londra. Și în România sunt de închiriat microapartamente. A ajuns faimos unul din Cluj, de 11 metri pătrați”, a susținut chiriașa.

×
Subiecte în articol: paris
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close