Antena 3 CNN Externe La doar 21 de ani, o tânără câştigă 460.000 de lei, la un loc de muncă pe care nu îl vrea nimeni: ”Munca mea este considerată riscantă”

La doar 21 de ani, o tânără câştigă 460.000 de lei, la un loc de muncă pe care nu îl vrea nimeni: ”Munca mea este considerată riscantă”

La doar 21 de ani, Taleah Jayne a ajuns să câștige 460.000 de lei, la un loc de muncă pe care nimeni nu îl vrea. Tânăra se laudă și cu faptul că are patru luni de concediu pe an.

La doar 21 de ani, o tânără câştigă 460.000 de lei, la un loc de muncă pe care nu îl vrea nimeni: ”Munca mea este considerată riscantă”
Sursa foto: Instagram/ taleahjayne_
de Alexandra Chiţu    |    15 Ian 2024   •   23:20

Taleah Jayne locuiește în Perth, Australia, și, deși este încă un ucenic la locul său de muncă, câștigă 80.000 de lire sterline (echivalentul a 460.000 de lei).

Ea se mândrește cu faptul că salariul ei va crește pe măsură ce acumulează mai multă experiență.

Taleah Jayne este miner și susține că salariul pe care-l primește este justificat, având în vedere pericolele asociate cu munca sa și condițiile dificile din mină. Mai exact, ea se ocupă de montarea anvelopelor în mine, o sarcină care implică un grad ridicat de risc.

Din acest motiv, explică faptul că este nevoită să petreacă opt luni pe an la locul de muncă, iar restul de patru luni le poate petrece acasă, beneficiind de concediu.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe fotografii cu Taleah Jayne.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Munca mea este considerată riscantă. Motivul pentru care suntem plătiți atât de bine, chiar și ca juniori, este că riscul de deces în timpul lucrului este mult mai mare decât în alte cariere.

Îmi place să fiu înconjurată de oameni care fac același sacrificiu ca și mine. Partea proastă este că se muncește 12 ore pe zi la 40 de grade și că lipsești de la toate evenimentele speciale”, a spus ea pentru thesun.co.uk.

Taleah a dezvăluit că veniturile ei au cunoscut fluctuații pe parcursul timpului, acest aspect fiind influențat de faptul că a lucrat și în ture de noapte.

Înainte de a se angaja în montarea anvelopelor, aceasta a acumulat zece luni de experiență într-o poziție de forator offsider, un rol considerat un punct de plecare pentru cei care doresc să intre în industria minieră.

×
Subiecte în articol: loc de munca
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close