Antena 3 CNN Externe Femeie dată dispărută, găsită în viață într-o mașină scufundată într-un lac din Texas. Doar plafonul autoturismului se mai vedea

Femeie dată dispărută, găsită în viață într-o mașină scufundată într-un lac din Texas. Doar plafonul autoturismului se mai vedea

O femeie dată dispărută a fost găsită în viață, într-o mașină scufundată în mijlocul unui lac din Texas. Un pescar a văzut plafonul autoturismului în apă.

Femeie dată dispărută, găsită în viață într-o mașină scufundată într-un lac din Texas. Doar plafonul autoturismului se mai vedea
Sursa foto: Marion County Sheriff Office
de Mia Lungu    |    12 Apr 2023   •   13:52

Un pescar a observat Jeep-ul care era scufundat în apă, în apropierea unui ponton pentru bărcile din Lake O' the Pines, un lac de acumulare din Texas.

El a sunat la Poliție, a anunțat Biroul șerifului din comitatul Marion. Ulterior, serviciile de urgență și pescarul au scos mașina din apă, potrivit Sky News.

După ce mașina a ajuns la mal, salvatorii au văzut în interior o femeie care se mișca. Femeia a fost învelită în pături și transportată de urgență la spital. 

Mașina se afla la aproximativ 40 de metri de mal. Anchetatorii încearcă să afle cum a ajuns autoturismul în lac și cât timp a stat în apă.

Citește și: Un român și-a adus în America o Dacie veche de aproape 50 de ani. În cât timp a ajuns mașina la destinație

"În timpul incidentului, s-a stabilit că femeia era listată ca persoană dispărută de către Departamentul de Poliție din Longview Texas", au precizat polițiștii. 

Anchetatorii au strâns probe și cred că este vorba despre un accident.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close