Antena 3 CNN Externe Gemene separate și vândute la naștere, reunite de un video de pe TikTok: "Te-am căutat atât de mult timp!"

Gemene separate și vândute la naștere, reunite de un video de pe TikTok: "Te-am căutat atât de mult timp!"

Două surori gemene, care au fost separate și vândute la naștere, s-au reunit datorită unui video de pe TikTok.

Gemene separate și vândute la naștere, reunite de un video de pe TikTok: "Te-am căutat atât de mult timp!"
Sursa foto: Instagram/_amykhvitia
de Mia Lungu    |    26 Ian 2024   •   20:56

Platformele sociale au dus la regăsirea a două surori gemene din Georgia, care au fost luate de lângă mama lor, la naștere, și vândute unor familii separate.

Gemenele Amy și Ano s-au găsit, din întâmplare, datorită unui concurs televizat de talente și a unui videoclip publicat pe rețeaua TikTok, scrie BBC.

După ce și-au cercetat trecutul, surorile și-au dat seama că se numără printre miile de bebeluși din Georgia, furați din spitale și vânduți, unii chiar în 2005. 

Cele două adolescente s-au descoperit una pe cealaltă când aveau vârsta de 12 ani, când Amy se uita la concursul de televiziune de talente Georgia's Got Talent, și a văzut că pe scenă era o fată care îi semăna perfect.

”Toată lumea o suna pe mama și o întreba: De ce dansează Amy sub alt nume?”, spune Amy, care a menționat acest lucru familiei sale, însă aceștia au ignorat-o. ”Toată lumea are o sosie”, a spus mama sa.

View this post on Instagram

A post shared by Amy (@_amykhvitia)

”Te-am căutat atât de mult timp!”

Șapte ani mai târziu, în noiembrie 2021, Amy a postat pe TikTok un videoclip în care apare cu părul albastru făcându-și piercing în sprânceană.

La 320 de kilometri distanță, în Tbilisi, tânăra de 19 ani, Ano Sartania, a primit filmul de la un prieten. I s-a părut ”mișto că seamănă cu mine”.

Ano a încercat să dea de urma fetei cu piercing în sprânceană pe internet, dar nu a reușit să o găsească, așa că a distribuit videoclipul pe un grup WhatsApp al universității pentru a vedea dacă cineva o poate ajuta. Cineva care o cunoștea pe Amy a văzut mesajul și le-a conectat pe Facebook. 

Amy a știut instantaneu că Ano era fata pe care o văzuse în urmă cu atâția ani la Georgia's Got Talent.

”Te-am căutat atât de mult timp!”, a trimis ea un mesaj. ”Și eu”, a răspuns Ano.

Gemenele au decis să se întâlnească, după scurt timp, la stația de metrou Rustaveli din Tbilisi.

”A fost ca și cum m-aș fi uitat într-o oglindă, exact aceeași față, exact aceeași voce. Eu sunt ea și ea sunt eu”, spune Amy. Ea a știut atunci că sunt gemene.

”Nu-mi plac îmbrățișările, dar am îmbrățișat-o”, spune Ano.

Au decis să își confrunte familiile și pentru prima dată au aflat adevărul. Fuseseră adoptate, separat, la câteva săptămâni distanță, în 2002.

×
Subiecte în articol: TikTok gemene separate nastere video
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close