Antena 3 CNN Externe Generalul Petraeus vorbea cu amanta sa despre "SEXUL SUB BIROU"

Generalul Petraeus vorbea cu amanta sa despre "SEXUL SUB BIROU"

Generalul Petraeus vorbea cu amanta sa despre "SEXUL SUB BIROU"
14 Noi 2012   •   16:34

A fost lăudat ca fiind unul dintre cei mai buni militari din generaţia sa, dar reputaţia generalului american, fost director CIA, David Petraeus, a fost serios afectată după apariţia corespondenţei dintre el şi amanta sa, în care poveştile cu tentă sexuală sunt subiectul principal.

O sursă din FBI a dezvăluit pentru Newsmax, că generalul Petraeus îi trimitea amantei sale, Paula Broadwell, emailuri cu conţinut explicit sexual.
Într-unul din aceste mesaje se vorbeşte despre "un act sexual" desfăşurat "sub birou".
Nu s-a stabilit încă dacă aşa ceva s-a întâmplat în realitate sau dacă este vorba doar de o fantezie a generalului. La urma urmei, nici nu mai contează, deoarece tot scandalul a dus la demisia sa de la conducerea CIA, iar imaginea sa a fost extrem de şifonată.

Cu puţin înainte de izbucnirea scandalului, senatorul american John McCain, fost candidat la prezidenţialele americane, îl elogia pe Petraeus şi spunea despre acesta că "este unul dintre cei mai mari eroi americani".
"Capacitatea intuitivă de conducere şi geniul său a condus, după mulţi ani de eşecuri, la un succes firesc în Irak", spunea McCain.

Gen. David Petraeus, a condus campaniile militare ale Statelor Unite din Irak şi Afganistan. El a trecut în rezervă atunci când a fost numit la şefia CIA.
În mod neaşteptat, el a demisionat vineri din această funcţie, atunci când a recunoscut relaţia extraconjugală.
"Asemenea comportament este inacceptabil, atât din perspectiva unui soţ cât şi din cea a unui lider al unei organizaţii ca a noastre", spunea fostul general într-o scrisoare deschisă.

David Petraeus este însurat de 38 de ani cu Holly Petraeus, pe care a întâlnit-o pe vremea când era un simplu cadet al Academiei Militare Americane West Point.

×
Subiecte în articol: CIA FBI Irak
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close