Antena 3 CNN Externe Generos! Gerard Depardieu oferă Rusiei reşedinţa sa de lux din Paris, evaluată la peste 50 de milioane de euro

Generos! Gerard Depardieu oferă Rusiei reşedinţa sa de lux din Paris, evaluată la peste 50 de milioane de euro

Generos! Gerard Depardieu oferă Rusiei reşedinţa sa de lux din Paris, evaluată la peste 50 de milioane de euro
Sursa foto: Foto: voici.fr
01 Apr 2013   •   10:37

Celebrul actor Gerard Depardieu vrea să se desprindă cu totul de Franţa. Potrivit agenţiei de presă rusă TASS, citată de dailypressdot.com, acesta intenţionează să ofere Rusiei reşedinţa sa pariziană, în valoare de peste 50 de milioane de euro.

Iniţial, actorul scosese la vânzare această proprietate din cartierul Saint Germain des Prés, în decembrie 2012, însă acesta s-ar fi decis în ultimul moment să o doneze Uniunii cineaştilor din Federaţia Rusă.



Preşedintele Comisiei culturale din Duma Rusiei, Eugene Gerasimov, a confirmat pentru agenţia de presă rusă TASS că Depardieu a fost cel care s-a oferit să facă acest cadou generos.

Potrivit presei de la Moscova, la originea acestui cadou inedit s-ar afla inclusiv recenta alegere a cineastului Nikita Mikhalkov în funcţia de director al Comitetului cineaştilor ruşi, un celebru regizor prieten cu starul francez.

Uniunea cineaştilor din Federaţia Rusă nu şi-a prezentat deocamdată punctul de vedere oficial în legătură cu această donaţie.

×
Subiecte în articol: presa
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close