Antena 3 CNN Externe Generozitate maximă! O adolescentă a primit înapoi portofelul pierdut, dar cu bani în plus

Generozitate maximă! O adolescentă a primit înapoi portofelul pierdut, dar cu bani în plus

Generozitate maximă! O adolescentă a primit înapoi portofelul pierdut, dar cu bani în plus
Sursa foto: Foto: huffingtonpost.com
de S.T.    |    22 Mar 2012   •   15:33

Cum ar fi dacă ţi-ai pierde portofelul? Ai cam regreta lipsa ta de atenţie, nu-i aşa? O adolescentă din Canada care şi-a pierdut portofelul a avut surpriza de a-l primi înapoi. Până aici nimic neobişnuit, dar fata a avut parte şi de o surpriză de proporţii. Portofelul pierdut avea 20 de dolari în plus în el, relatează Huffington Post.

Courtney Barwick, în vârstă de 15 ani, a primit un apel telefonic de la o bancă pentru a veni să îşi ridice portofelul pierdut care fusese găsit şi predat de un canadian în vârstă.

Când şi-a rătăcit portmoneul, tânăra avea în el doar cartea de identitate şi ceva mărunţiş. Atunci când a mers să îl recupereze de la bancă, adolescenta a descoperit că în portofel apăruse o bancnotă de 20 de dolari pe care scria "surpriză".

Se pare că generozitatea încă există. Canadianul mărinimos care a predat portofelul angajaţilor de la bancă a vrut să rămână anonim.

Bunicul tinerei, un poliţist pensionat, afirmă că a întâlnit adesea cazuri în care portofelele pierdute au fost găsite, dar niciunul în care recuperatorul să pună bani în ele.

La noi, în România, sunt slabe şanse ca un portofel pierdut, chiar şi gol de-ar fi găsit, să fie returnat. Să luăm exemplu!

×
Subiecte în articol: portofel surpriza banca Canada bani dolari
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close