Antena 3 CNN Externe Germania. A fost găsită vaca Yvonne, care a fugit de la stăpânii ei la începutul verii. Vezi povestea ei

Germania. A fost găsită vaca Yvonne, care a fugit de la stăpânii ei la începutul verii. Vezi povestea ei

Germania. A fost găsită vaca Yvonne, care a fugit de la stăpânii ei la începutul verii. Vezi povestea ei
Sursa foto: Foto: wfsb.com
02 Sep 2011   •   20:02

Vaca bavareză Yvonne, care a fugit de la stăpânii ei la începutul verii, a fost găsită la 10 kilometri de locul în care a dispărut, informează AFP. Animalul, dat într-o urmărire asiduă de către autorităţile germane, a fost găsit joi seară, în localitatea Eigelsberg din Alpii Bavarezi.
   
Vaca a fost localizată şi se află într-un areal închis din zona montană, însă nu a fost încă prinsă. Potrivit specialiştilor în protecţia animalelor, Yvonne nu va mai putea fugi din locul respectiv. Ea va fi luată de specialişti care se îndreptau spre Eigelsberg, care o vor adoarmi şi o vor transporta înapoi la stăpânii săi.
   
Cotidianul german Bild a oferit o recompensă de 10.000 de euro pentru găsirea vacii Yvonne, care a evadat de la stăpânii săi din Bavaria, după ce autorităţile locale au anunţat că aceasta ar putea fi un pericol pentru traficul rutier.
   
Potrivit cotidianului Bild, autorităţile locale au încercat s-o atragă pe Yvonne trimiţându-i în pădure pe sora ei, Walraut, pe fiul ei, Friesi, şi chiar pe un taur seducător pe nume Ernst, însă vaca a rămas indiferentă la aceste apeluri.
   
După anunţarea recompensei, şoferii şi localnicii au început să caute vaca în pădurile din apropierea satului, iar o asociaţie pentru protecţia animalelor a propus, de asemenea, ca Yvonne să le fie vândută dacă este prinsă în viaţă.
   

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close