Antena 3 CNN Externe Germania: Autocar polonez, implicat într-un grav accident soldat cu cel puţin 12 morţi (VIDEO)

Germania: Autocar polonez, implicat într-un grav accident soldat cu cel puţin 12 morţi (VIDEO)

Germania: Autocar polonez, implicat într-un grav accident soldat cu cel puţin 12 morţi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: minortroubles.com
26 Sep 2010   •   17:13

Un grav accident rutier produs duminică în Germania s-a soldat cu moartea a cel puţin 12 persoane şi rănirea altor 30. Potrivit AFP, în accident a fost implicat un autocar polonez.

Autocarul implicat în accident se îndrepta spre Polonia şi  transporta circa 40 de tineri, care reveneau dintr-o vacanţă petrecută în Spania. Şoferul acestuia a încercat să evite o maşină care intrase pe autostradă, iar vehiculul s-a lovit de un pilon al unui pod.

Accidentul a avut loc în condiţii de ploaie torenţială, la sud de Berlin, în apropierea aeroportului Schoenfeld. Acesta este considerat a fi cel mai grav accident rutier produs în acest an în Germania.

Peste 250 de pompieri s-au deplasat la locul accidentului, împreună cu membri ai forţelor de ordine. Potrivit autorităţilor, şapte dintre victime au suferit răni grave.

Presa germană afirmă că răniţii au fost transportaţi către spitale din zonă, cu ajutorul a trei elicoptere, iar autostrada A10 a fost închisă pe porţiunea dintre Rangsdorf şi Schoenefeld.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: autocar Germania victime deces raniti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close