Antena 3 CNN Externe Germanii au un Fritzl al lor. Un bărbat a recunoscut că are şapte copii cu fiica vitregă

Germanii au un Fritzl al lor. Un bărbat a recunoscut că are şapte copii cu fiica vitregă

Germanii au un Fritzl al lor. Un bărbat a recunoscut că are şapte copii cu fiica vitregă
Sursa foto: Foto: abcnews.go.com
15 Feb 2011   •   17:42

Un bărbat din Germania a recunoscut că este tatăl a şapte copii născuţi de fiica sa vitregă dar neagă acuzaţiile de violuri repetate, pe o perioadă de peste 20 de ani, informează The Guardian.

Bărbatul, a cărui identitate a fost definită de autorităţile germane doar ca Detlef S, este acuzat cu 350 de acte de abuz sexual începând cu toamna anului 1987.

La tribunal au fost prezentate testele ADN, care îl confirmă pe Detlef ca fiind tatăl a şapte copii ai fiicei sale vitrege în vârstă de 28 de ani. Se crede că a existat şi un al optulea copil, care a murit, însă, pe când era doar un bebeluş.

Faptele pentru care germanul este acuzat încep în 1987, când ar fi abuzat de copiii săi vitregi, de patru, respectiv, cinci ani. Mai târziu, când fata lui biologică a împlinit 12 ani, el a început să o violeze în fiecare săptămână, spunându-i că este obligaţia lui de tată. De la prima menstruaţie a acesteia, el o obliga să îi facă sex oral.

Din 1995, Detlef este acuzat că a început să le vândă pe fiica sa biologică şi pe cea vitregă pentru favoruri sexuale prietenilor săi.

Pe lângă abuzurile sexuale, el este acuzat şi de violenţă domestică, bătându-şi nevasta şi copiii cu o curea şi un bici fabricat în casă.

Autorităţile locale sunt acuzate că nu au intervenit mai devreme în acest caz, care se aseamănă cu cel al austriacului Joseph Fritzl, care a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Fritzl este în închisoare după ce şi-a ţinut fiica într-o pivniţă timp de 24 de ani, aceasta născându-i şapte copii în urma abuzurilor sexuale.

×
Subiecte în articol: Germania abuz sexual viol
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close