Antena 3 CNN Externe Gest extrem înainte de nuntă: Mireasa s-a filmat înghițind otravă pentru că fostul iubit o șantaja - VIDEO

Gest extrem înainte de nuntă: Mireasa s-a filmat înghițind otravă pentru că fostul iubit o șantaja - VIDEO

Gest extrem înainte de nuntă: Mireasa s-a filmat înghițind otravă pentru că fostul iubit o șantaja - VIDEO
28 Ian 2018   •   17:39

O femeie care urma să se căsătorească peste 10 zile, a recurs la un gest șocant din cauza fostului iubit care o șantaja: s-a filmat înghițind otravă.

Tânăra pe nume Nisha Devidas, din Rohini, India, a decis să-și pună capăt zilelor după ce a început să fie şantajată de unul din foştii săi iubiţi, Nikhil Borkar.

Cu 10 zile înainte să ajungă în fața altarului, Nisha s-a filmat în timp ce-şi turna otravă pe gât. După ce a băut lichidul, femeia i-a trimis imaginile fostului iubit.

„Nunta surorii mele era programată pe 4 februarie, dar a murit cu 10 zile înainte de a merge la altar. Nikhil Borkar este responsabil de moartea ei, el este singurul vinovat. La începutul relaţiei, a păcălit-o pe sora mea spunându-i că se vor căsători. Apoi s-a folosit de ea în fel şi chip, după care a început s-o şantajeze”, a povestit fratele tinerei, pentru presa locală, scrie libertatea.ro.

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close