Antena 3 CNN Externe Gest incredibil al unui adolescent condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a împuşcat colegii

Gest incredibil al unui adolescent condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a împuşcat colegii

Gest incredibil al unui adolescent condamnat la închisoare pe viaţă după ce şi-a împuşcat colegii
de N.B.    |    20 Mar 2013   •   15:15

T.J. Lane, adolescentul arestat după ce şi-a împuşcat şase colegi de liceu anul trecut, dintre care trei au murit, a fost condamnat la închisoare pe viaţă fără posibilitatea de eliberare condiţionată, relatează CBS News.

În dimineaţa zilei de 27 februarie 2012, Lane, în vârstă de 17 ani, a scos un pistol în sala de mese a liceului Chardon High School din Chardon, Ohio, şi a tras în şase colegi ai săi înainte să fugă către maşină şi să se adăpostească în casă.

Trei dintre cei răniţi au murit la spital zilele următoare, iar agresorul a fost arestat de poliţie.

Marţi, în timpul pronunţării sentinţei, criminalul i-a sfidat pe membrii famililor celor pe care i-a ucis, zâmbind în timp ce aceştia îi adresau ultimele cuvinte după condamnarea la închisoare pe viaţă.

La un moment dat, tânărul şi-a dat jos cămaşa scoţând la iveală un tricou pe care era imprimat de mână cuvântul "Ucigaş", iar când i-a venit rândul să vorbească, Lane a făcut una dintre cele mai odioase afirmaţii auzite într-o sală de judecată.

"Mâna aceasta care a apăsat trăgaciul care v-a ucis fii acum se masturbează la această amintire". El a continuat prin a le adresa injurii şi le-a arătat degetul mijlociu.


×
Subiecte în articol: Ohio impuscaturi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close