Antena 3 Externe Gest inedit în Biserica Ortodoxă. Un preot bulgar şi-a donat ceasul pentru a plăti o factură la curent electric

Gest inedit în Biserica Ortodoxă. Un preot bulgar şi-a donat ceasul pentru a plăti o factură la curent electric

de G.C.P    |    27 Feb 2013   •   13:23
Gest inedit în Biserica Ortodoxă. Un preot bulgar şi-a donat ceasul pentru a plăti o factură la curent electric

Mitropolitul Nikolay, din oraşul bulgar Plovdiv, şi-a donat ceasul său extrem de scump (Rolex), unei biserici locale, pentru ca aceasta să poată să îşi achite factura de electricitate, transmite Novinite.com.

Biserica Sfânta Marina din Plovdiv, a primit o factură la energie electrică, pe luna ianuarie, în valoare de 2940 de leva, aproximativ 2000 de dolari.
Parohia nu a avut banii necesari pentru achitarea acestei restanţe, aşa că furnizorul a întrerupt alimentarea cu energie electrică la data de 26 februarie.

Mitropolitul Nikolay a cerut clericilor să accepte ceasul şi să îl vândă, pentru a rezovla diferentul financiar nedorit.

Creşterea bruscă a preţului electricităţii din Bulgaria a dus la proteste masive de stradă, în toate oraşele mari ale ţării, fapt ce a determinat Guvernul de la Sofia să demisioneze.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close