Antena 3 CNN Externe Gest emoționant de omenie: Patronul unui restaurant a condus timp de șase ore, pentru a îndeplini ultima dorință a unei femei bolnave de cancer

Gest emoționant de omenie: Patronul unui restaurant a condus timp de șase ore, pentru a îndeplini ultima dorință a unei femei bolnave de cancer

Proprietarul unui restaurant din Carolina de Nord a condus timp de șase ore, după ce a aflat de ultima dorință a unei cliente care obișnuia să mănânce la localul respectiv.

Gest emoționant de omenie: Patronul unui restaurant a condus timp de șase ore, pentru a îndeplini ultima dorință a unei femei bolnave de cancer
Sursa foto: Getty Images I Witthaya Prasongsin
de Roxana Mihăiescu    |    08 Apr 2024   •   23:00

Heather Bowers a fost lovită de o boală cruntă în urmă cu aproximativ patru ani și jumătate. În ultima perioadă, simțindu-se tot mai slăbită, Heather și-a dorit ca familia să-i fie alături și să poată petrece mai mult timp împreună cu soțul și copiii săi.

Știind de gravitatea situației și că zilele sale sunt numărate, Heather a avut o ultimă dorință: aceea de a mânca felul ei preparat, un grătar de porc de la restaurantul ”Mama Kwans”, unde se oprea mereu când mergea în vacanțe.

Cu toate acestea, restaurantul se afla la șase ore distanță, însă cei dragi au încercat să facă tot posibilul să-i îndeplinească dorința.

Patronul restaurantului a condus șase ore, pentru a-i îndeplini ultima dorință a femeii

Astfel, prietena cea mai apropiată a lui Heather a luat inițiativa de a comanda online de la "Mama Kwans". Răspunsul localului a fost prompt când a aflat despre situația delicată a femeii.

Kevin Cherry, proprietarul restaurantului, a luat imediat legătura cu familia femeii, anunțând că a pornit  spre clinica în care aceasta era internată, oferindu-se să-i îndeplinească dorința ei, ”fără niciun fel de obligație”, a spus el.

Chiar dacă a fost cea mai lungă călătorie pentru o livrare pe care a făcut-o vreodată, Kevin a ajuns la timp pentru ca Heather să se bucure de platoul cu mâncare pe care și-l dorea atât de mult.

Gestul patronului a impresionat-o până la lacrimi pe Heather.

Din păcate, Heather s-a stins în noaptea următoare, notează Bild.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close