Antena 3 CNN Externe Gest uluitor al Papei Francisc. A coborât din papamobil pentru a ajuta o polițistă aruncată din șa VIDEO

Gest uluitor al Papei Francisc. A coborât din papamobil pentru a ajuta o polițistă aruncată din șa VIDEO

Gest uluitor al Papei Francisc. A coborât din papamobil pentru a ajuta o polițistă aruncată din șa VIDEO
19 Ian 2018   •   16:44

Papa Francisc a coborât din papamobilul care străbătea străzile localităţii chiliene Iquique, în ultima sa vizită în Chile, pentru a se informa despre starea de sănătate a unei poliţiste din dispozitivul călare, ce asigura paza traseului şi care fusese aruncată din şa la trecerea vehiculului său, relatează EFE. 

Când papamobilul a trecut prin dreptul calului, animalul s-a speriat şi a aruncat-o din şa pe poliţistă. 

Papa şi-a dat seama de cele întâmplate şi a cerut să fie imediat oprit vehiculul. 

"Opreşte, opreşte", a strigat Sfântul părinte. El a coborât apoi pentru a se informa despre starea femeii şi a aşteptat alături de ea până la venirea ambulanţei. 

Agenţii din dispozitivul de securitate au venit să o ajute pe poliţistă, iar papa Francisc a stat alături de ea în timp ce primea îngrijiri. 

Greg Burke, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, a declarat că tânăra era conştientă şi că auzit cuvintele de consolare spuse de papă. Ea a fost apoi transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. 

Papa şi-a continuat traseul şi a plecat apoi spre aeroport, de unde a luat avionul spre Peru, pentru cea de-a doua etapă a vizitei sale apostolice.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Papa Francisc
Parteneri
Fetiță găsită moartă, într-o pungă, la gunoi
x close