Antena 3 CNN Externe Gestul banal pe care îl fac toate femeile i-a distrus viaţa. Vezi ce era să o omoare

Gestul banal pe care îl fac toate femeile i-a distrus viaţa. Vezi ce era să o omoare

Gestul banal pe care îl fac toate femeile i-a distrus viaţa. Vezi ce era să o omoare
Sursa foto: foto: dailymail.co.uk
20 Apr 2012   •   08:50

O britanică de 40 de ani dă vina pe o "brăţară toxică" pe care a cumpărat-o de pe eBay că i-ar fi ruinat viaţa.

Timp de 2 ani, Jo Wollacott, din Dorset, a suferit de abcese, urticarie şi halucinaţii. Şi-a pierdut prietenul, slujba şi casa şi chiar a fost internată la spitalul de nebuni.

Femeia a crezut chiar că este blestemată, până a descoperit că totul venea de la brăţara pe care o purta la mână.

De fapt femeia este chiar norocoasă că este încă în viaţă. Brăţara conţinea o substanţă interzisă, numită abrin, care este de 75 de ori mai otravitoare decât otrava de ricin.

Wollacott cumpărase un set de brăţări de pe eBay, cu numai o liră. Pe atunci, ea locuia cu prietenul şi copiii săi. Problemele au apărut imediat ce şi-a pus brăţara. La numai câteva zile i-a apărut un abces mare în gură, iar la o lună era deja plină de urticarie.

Apoi, din cauza bolilor cauzate de brăţară, a pierdut tot ce avea.

În 2011 deja pierduse 22 de mărgele de la brăţară, aşa că s-a hotărât să o pună ca breloc la chei. Abia în noiembrie a pus brăţara definitiv într-o cutie de bijuterii. De atunci, viaţa ei s-a îmbunătăţit considerabil, starea ei mentală a fost bună. nu i-a mai fost rău, şi-a cumpărat o maşină şi a început o nouă carieră.

Însă femeia nu a realizat că totul venea de la bijuterie până în momentul în care fiul ei a venit de la şcoală cu poza brăţării, care arăta efectele distructive ale acesteia.

De atunci ţine brăţara într-o cutie sigilată în casa ei şi încearcă să avertizeze şi alte persoane despre pericolele acesteia, relatează DailyMail.



×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close