Antena 3 CNN Externe Gestul extrem al unui român a şocat întreaga Italie

Gestul extrem al unui român a şocat întreaga Italie

Gestul extrem al unui român a şocat întreaga Italie
Sursa foto: Foto: AP/Agerpres
04 Ian 2013   •   07:18

Un român stabilit în Italia şi-a dat foc sub ochii foste iubite, tot româncă, într-o încercare disperată de a o convinge să se împace. Serviciile de urgenţă au ajuns imediat la faţa locului şi au reuşit să îi salveze viaţa bărbatului, care este acum în afara pericolului. Are însă arsuri de gradul 1 şi 3 pe o treime din corp.

Şomer şi părăsit de iubită, Alexandru a încercat prin toate mijloacele să o convingă pe prietena lui în vâtrstă de 24 de ani să îl primească înapoi. Erau împreună de un an dar femeia nu mai voia să continue relaţia.

Ultima încercare a fost un mesaj de dragoste scris pe un perete din faţa casei ei. Când fata l-a anunţat că vrea să îl denunţe la poliţie pentru hărţuire, bărbatul a decis să ia măsuri drastice. S-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc sub balconul tinerei, sub privirile ei îngrozite.

Dus la spital în cel mai scurt timp, românul este acum în afara oricărui pericol. Spune că nu ar mai face niciodată aşa ceva. Şi-a dat seama că nu merită să mori pentru cineva care nu te iubeşte. O lecţie pe care a plătit-o scump. Are arsuri de gradul 1 şi 3 pe 35% din corp iar recuperarea va fi grea. 


×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close