Antena 3 CNN Externe Gestul incredibil făcut de un tânăr pentru logodnica lui, aflată în stare foarte gravă. „A fost un lucru normal pentru mine. Nici nu m-am gândit prea mult”

Gestul incredibil făcut de un tânăr pentru logodnica lui, aflată în stare foarte gravă. „A fost un lucru normal pentru mine. Nici nu m-am gândit prea mult”

Gestul incredibil făcut de un tânăr pentru logodnica lui, aflată în stare foarte gravă. „A fost un lucru normal pentru mine. Nici nu m-am gândit prea mult”
Sursa foto: foto- Pexels
15 Mai 2019   •   23:59

Geraldine Chingosho a fost diagnosticată cu o boală cronică la rinichi la doar câteva zile după ce începuse să se întâlnească cu Aldo Cataldi, în vârstă de 27 de ani. 

Tânăra de 23 de ani, din Leicester, i-a povestit despre problema pe care o avea și i-a spus să o părăsească fiindcă ea trebuie să rămână focusată pe sănătate. Însă Aldo a decis că vrea să rămână alături de ea și să o spijine indiferent de cât de greu e. 

Medicii i-au spus tinerei că avea nevoie să facă un transplant de rinichi cât mai repede cu putință. S-au căutat mult timp donatori, dar fără niciun rezultat, iar cei din familie erau incompatibili. 

Aldo venea să o viziteze la spital în fiecare zi și a cerut să i se facă un test pentru a vedea dacă el e compatibil. 

În timp ce așteptau rezultatele, Geraldine a fost cerută în căsătorie de Aldo, iar la scurt timp au aflat și că erau compatibili din punct de vedere medical și că putea să-i doneze un rinichi. 

„Niciodată nu mi-am imaginat că logodnicul meu îmi va da rinichiul său. Am fost șocată când am aflat că ne potriveam. Aldo mi-a salvat viața și abia aștept să-mi petrec restul vieții alături de el”, a spus Geraldine, potrivit Metro

Aldo a mărturisit că gestul său i s-a părut unul firesc. 

„Să-mi donez rinichiul logodnicei mele a fost un lucru normal pentru mine. Nici nu m-am gândit prea mult”, a spus el. 

×
Subiecte în articol: logodnica incredibil
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close